FAQ

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali moram priti kaj prej pred dogovorjenim terminom?

Super je, da ste pri nas 15 minut pred začetkom igre, tako se bomo lahko v miru pogovorili o pravilih in vam odgovorili na morebitna vprašanja, da boste lahko hitreje pobegnili.

Kdo je GAMEMASTER’

To je oseba iz našega podjetja,  ki je z vami pri vaši igri od začetka do konca. Spremlja vas preko video nadzora, ki  je v sobi da vam lahko pomaga in vas usmeri če se vam zatakne.

Ali me res snemate?

Soba je pod videonadzorom, ki vas snema toda NE shranjuje podatkov. Video nadzor je v sobi, da GAMEMASTER  lahko spremlja vašo igro in vam pomaga, če je to potrebno.

Ali smo res zaklenjeni v sobo?

V sobo ste res zaklenjeni, toda na vašo željo so vrata lahko odklenjena. V primeru, da vam med igro postane nelagodno, vam osebje na vašo željo lahko odkleni vrata.

Koliko je cena?

Obisk CARNIOLA ESCAPE ROOM je 60€ za eno uro ne glede na število udeležencev. Minimalno 2 osebi in maksimalno 6 oseb.

Kdaj delate?

Delamo vsak dan, potrebna pa je predhodna rezervacija termina na telefonsko številko 040/ 300 – 432.

Ali lahko otroci sodelujejo v igri?

Otroci lahko sodelujejo v igri v spremstvu odrasle osebe skupaj s starši ali pa je GAMEMASTER z njimi v sobi.

Ali je v sobi kaj strašnega?

V trenutni sobi RECEPT DO REŠITVE ni strašnih in grozljivih stvari, soba je primerna tudi za mlajše osebe – primerna za rojstnodnevno praznovanje.

Kaj moram imeti s seboj?

Ob vstopu v sobo vas prosimo, da mobilnike in drugo tehniko pustite v garderobi pod ključem. Namen sobe je druženje in zabava, z ekipo s katero ste prišli. Ne potrebujete nobene posebne opreme, razen dobre volje.

Ali imate kakšen nasvet za boljšo igro?

Zagotavljamo vam uspešnost in pobeg iz sobe, če boste komunicirali z vsemi v ekipi. Delite in povejte, če ste našli namig. Sodelujte pri reševanju nalog, saj veste več glav več ve.

Sledite navodilom, ki ste jih dobili pred vstopom v sobo:

  • ni potrebe po dvigovanju težkih stvari v sobi ali plezanju na pohištvo,
  • sila ni potrebna, če vam nekaj ne gre je potrebno stvar rešiti in pogledati na drugačen način,
  • ne ugibajte naključnih kombinacij, ne vlamljajte ključavnic in ne odpirajte jih na silo, to vam bo vzelo samo čas, energijo in še malo več denarja za škodo, ki jo boste povzročili.

Facebook