AMI Večpredstavnostna AUX brezžična tehnologija Bluetooth Audio Input (avdio adapter za Audi Q5 A6 A4 V7 A5 S5 opremljanje MMI 3G AMI glasbe vmesnik

€8.38 Brezplačna dostava

Oznake: audi v6, zaščitnik audi q5 8r, v7, skoda yeti, 2019 audi q5, mmi, audi q7, ami audi, audi a5, ogledalo vw.

Na zalogi

Opis

  • Blagovna Znamka: MONSTERJAM
  • Postavka Vrsta: Kabli, Adapterji & Vtičnice
  • Napetost: 12V

Lastnosti izdelka: opremljanje tega Bluetooth vmesnik za prenos zvočne signale, na splošno je mogoče na vseh AUDI A5 / S5 / RS5 8T 8F ' modelov vsa leta (pre-facelift / facelift), vse telo oblik (Sportback, Coupé, Cabriolet) in vsa oprema, ki variante z naslednjimi vgrajen Navigacijski sistemi BREZ že nameščen AMI music interface (= vmesnik za terminale, kot so iPhone / USB v škatle za rokavice).MMI3G navigacijo (PR št .: 7T2 / navigacijske podatke na SD kartico) MMI3G + Navigacijo plus (PR-Št .: 7T6 / Navigacijske podatke na trdem disku) NI primeren za modele z MMI2G navigacijski sistem (PR št .: 7Q2 / s 6-disk CD changer v sredinski konzoli - za te modele potrebujete postavka št .: 12624) NI primeren za modele z vgrajeno radijski sistem brez navigacijskega sistema (npr. Zbor, Koncert, Simfonija - za te modele morate članek št .: 12623), Smo tudi veseli, da vam je rekonstrukcija paket za tovarno rešitve - AMI glasbe vmesnik pod postavko št .: 12622 na katere lahko priključite priključek kartice, kot so USB / iPhone / iPod, kot tudi poprodajnem Bluetooth adapter - ta "veliki" rešitev ponuja več možnosti, kot so vključevanje v / prenos podatkov v mobilni telefon in prikaz skladbe / nadzor glasbe iz vašega mobilnega telefona na MMI sistema.Nadzor naslov, kot tudi prikaz naslova, imena poteka s tem na voljo tukaj "mala" rešitev nad Priročen - je tehnično samo zvočni signal v MMI led.Informacije o namestitvi: Izvlecite MMI enota s priloženim sprostitev zavihki.Vtiča v pas - kraj AMPIRE Bluetooth sprejemnik trdno pritrjen za MMI enote.Vstavite avtomatsko kodiranje ključ, ki kode MMI za vgrajene vhodno - KONČANO!Morebiti že nameščen CD changer ni treba odstraniti.Ta vmesnik je nameščen "poleg" na to.

Pregled:

- Bluetooth modul je izdelan za Audi MMI AMI 3G

- Ta 4-pin in 12-Pinski priključek, ki je vstavljena v zadnji CD gostiteljski priključek.povežite telefon z bluetooth.

- Seznanjanje telefona ali mp3 ali pad z bluetooth modulom, ta ime: BT5908

- Bluetooth 4.0 različica, in so združljive z 2.0 3.0 4.0 druge različice Bluetooth, lahko podpore, ki se pogosto uporabljajo format MP3 audio, temveč tudi podporo, WMA, WAV, FLAC in drugi visoko kakovost zvoka obliki, dekodiranje, ne-navadnih funkcije Bluetooth, lahko podporo DSD velike zmogljivosti prenosa.

- Izberite, AUX iz vašega radio in lahko predvajate glasbo iz svojega telefona v avtu.

Tekmo so telefon ali tipke za bluetooth modul.in Izberite Aux iz vašega radia, nato telefon lahko uporabljate za predvajanje glasbe prek avtomobilskih zvočnikov.

Boste lahko slišali glasbo iz telefona/pad/mp3(morajo imeti blueooth funkcija).

P. S:Samo predvajanjem zvoka, ne more biti volan nadzor, ni mogoče uporabiti odgovor na telefon.

Opis:

- Bluetooth: V4.0

- Obseg: 5 m

- Plug & Play

- Funkcija prek naprav, ki omogočajo Bluetooth

- Dolžina kabla: 25 cm

Združljiv z

za Audi Q5, A4L,A6L,V7,A5,S5.

Če želite odpreti AUX funkcijo, ta element mora spremeniti kodo.Opomba: Izberite 5053 v 5F elektronski modul, nato izberite tekmo 10, v kanal 06, po branju shranite digitalne 0, novi podatki 1, in nato še v originalni MMI sistema, pritisnite SETUP+AVTO petih sekundah Vnesite zeleno meni projekta modul, našli AMI modificirano kodo AMI spremenila 1/2.

Način namestitve: 4-nožični in 12-pin plug v CD player Jack (prosimo, potrdite ustrezno vtičnico), mobilni telefon je povezan z modulom Bluetooth, aux vira zvoka izbor, lahko igrate mobilni telefon music.

paket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Ocena: 4.75 out of 5 (4 votes)

5
Vito Cantacessi 2020-10-16

Everything works! The sound is excellent!!

5
Galina 83 2020-10-25

I ordered for Audi Q7 2014 in everything works fine, only in the Audi settings it is necessary to drip. I did not take a photo, but it's the same as in the picture. Thank u

4
Adrianne Dulay007 2020-08-23

товар хороший но не рабочий жаль конечно

5
Doggta T 2020-12-16

Came quickly in 9 days. I did not put it yet) I will add a review)

Podaj mnenje

Ocena