Kary 120 m dvigalo, 48v 60v DC potopne sončna, vodna črpalka,S483T-120 model 1 1.5 hp HP globoko tudi solarni pogon vodnih črpalk

€198.56 Brezplačna dostava

Oznake: tla toplote, odpadno olje vodna črpalka, submerse sončna, vodna črpalka, basaak lutka, dc hidravlične črpalke, hp prenosnik vijak, sončne ribnik črpalke, umetno steno trte, škarje, 48v dc črpalka.

Na zalogi

Opis

 • Standard ali Nestandardno: STANDARD
 • Max glavo: 120 M
 • Številka Modela: S483T-120
 • Črpalke napetost: 48V
 • Moč: 900W
 • outfall premer: 32mm
 • priporočamo, sončne celice povezava: Serijska connsection
 • Teorija: Obtočna Črpalka
 • Goriva: Sončne Celice
 • priporočamo, delovna napetost: 60V
 • napetost območje delovanja: 38V-90V
 • Premer: 89mm
 • Max pretok: 3000L/H
 • Tlak: Nizek Pritisk
 • priporočamo, vrtina globina: 60M-100M
 • Struktura: Vijak Črpalke
 • Blagovna Znamka: kary
 • Dolžina Kabla: 1m
 • Uporaba: Voda

Izdelkov Kratek Uvod:

DC sončne potopne črpalke je okolju prijazna oskrba z vodo rešitev.Dc sončne potopne črpalke so opremljene s permanent magnet motor, ki omogoča učinkovito uporabo energije iz narave.Dc sončne potopne črpalke ponuja odlično vodo rešitev v oddaljenih območjih, kjer vode primanjkuje, in napajalnik je neobstoječa ali nezanesljivi.

DC sončne potopne črpalke prilagoditi značilnemu vreme profil na katerem koli področju.Baterijo rezervni sistem lahko shranite dodatne energije, ki nastaja in prevzame, ko je energijo iz narave ni na voljo.

Izdelkov Adv antage

1. Iz nerjavečega jekla, non-senzor zaščita motorjev, motornih učinkovitost več kot 90%.

2. Trajni magnet, brushless DC motor za dolgo življenjsko dobo.

3. Poganja sončna plošča neposredno, popolnoma avtomatsko delovanje, daljinsko upravljanje zaščitne ukrepe.

4. Napredno krmilnik z MPPT tehnologija za največjo sončno energijo.

5. Preprečiti pogoste zagon nizko sončne energije, upravljavca podaljšati življenjsko dobo motorja.

6. Črpalka, ki vključujejo Nad napetostjo / Pod napetostjo / Nad-trenutna zaščita / Nad-obremenitve varovanje / zaščito pred udarom Strele.

7.DC vhod, široko delovno območje napetosti(38v-90v).

8.Regulator je notranji kar pomeni, da je črpalka je lahko neposredno povezan z solarnimi.

Aplikacije:

Vsi izdelki tehnični podatki :

Namestitev

1.Max glavo = 1,5-krat * H - 2 krat * H. H = navpična razdalja (tudi globina + tank višina) + vodoravna razdalja (vodoravna razdalja od dobro, da tank) / 10. 2.Sončne celice napetost = 1,5 krat črpalke napetost solarnimi moč = 2-krat črpalko moči.Če morate le, črpalka za delo na soncu, je lahko priključen neposredno na sončne celice.Če je sonce ni tako dober, lahko uporabite več sončne celice.Če ste še vedno črpalka za delo ponoči, krmilnikom in baterijo so potrebne tudi ob oblačnih in deževnih dni. 3. Prenapetostna zaščita/undervoltage zaščite: Če je napetost je previsoka ali prenizka, se črpalka samodejno preneha delovati, nato pa bo zaznal napetost vsakih 10 minut, in se bo samodejno začne delovati, ko je napetost med 38v-90v.Torej, ta črpalka je lahko samo priključi v serijo s solarnimi paneli, tako obratovalna napetost preseže 38V,in lahko napetost doseči priporočeno območje.priporočena delovna napetost je o 60V.Priporočljivo je, da sončni kolektorji (če 300W, 38V) 6 blokov, 2 blokov v seriji kot v skupini, nato pa 3 skupine, povezani v vzporedne,boljši učinek.torej, če vrtina globina je več kot 50 m,pod 100 m,priporočamo, ta model črpalke S483T-120. 4. Priklopite črpalko za sončne celice neposredno, če skupna dolžina kabla med črpalko in solarni panel je več kot 100fts, priporočamo, 9 ali 8AWG žice. 5. Varnost vrvi ali žice je zelo pomembno za globoke vodnjake črpalke, ker varnost vrv oziroma kabel bo edini način, da naložite črpalko, ki je na dnu dobro, priporočamo dobro nerjaveče jeklo kabel namesto vrvi. 6. Če vaše sončne celice, komplet ni dovolj močan in ne želite dodati več, baterija je dobra izbira, ti lahko pomaga, da imajo vhodna napetost nad "nizki napetosti cut off point", vendar dovolj sončne plošče, ki je še vedno najboljši vir energije.

Toplo Nasveti:

1.Ne mešajte pozitivni(+) in negativni(-) povezave.

2.Ne uporabljajte dalj časa, medtem ko ni vode v črpalko.

3. Ne preobremenitve črpalka za dolgo časa, da poškoduje motor.

4.Črpalka je potopne, kar pomeni, da morajo biti v celoti potopljena v vodo.

5. Čiščenje črpalke vnos in izstopnih vratih, kadar menite, da je pretok ni tako visoka kot prej.

6. Da "rokav" za črpalko, če želite, ga uporabljajo v nečiste vode.

Pakiranje

1.Vse črpalke, pakirane v karton primeru.

2. seznam vsebine: ena črpalka z 1m električne žice,ena uporaba priročnika.

Prevoz partner:

Potrdilo :

Stranke Povratne Informacije:

F&A&Q

Q. Kako izbrati pravilno velikost črpalka za moje dobro?

A. premer vrtine ohišja vsaj moralo biti večji od črpalke premer.Q.Kakšna je razlika med max dvigalo in delovnih dvigalo?

A. največja glavo pomeni, da je pretok bo nič na tej višini, ker dejanski pretok črpalka bo postala manjše delovne dvigalo povečuje.Q.Lahko sem testiranje črpalke brez vode?

A. potopne črpalke motornih in notranji krmilnik so potopne, motor in krmilnik bo njihovo pregrevanje, če ni vode, ki gredo skozi njih, zato črpalke morajo biti v celoti potopljena v vodo.Q.Kako podaljšati črpalka življenjsko dobo?

A. 1), je Dal črpalka v pravilno globino območju, preverite, ali je črpalka ni preobremenjen. 2) prepričajte se, Da je črpalka v celoti potopljena v vodo. 3) Naredite rokav za črpalko kot dodatno cedilo, če voda vsebuje preveč nečistoč. 4) Preverite črpalko je vnos in vtičnice redno, če vode ni zelo čisto.Q.Kakšne so vaše po-prodajne storitve?

paket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Ocena: 0 out of 5 (0 votes)

Podaj mnenje

Ocena