BT578 RS232 brezžični moški in ženski vodja master-slave universal serial adapter Bluetooth, Bluetooth modul

€19.35 Brezplačna dostava

Oznake: komplet bluetooth rs232, nizka moč wifi modul, stikalo, rs232 vmesnik bluetooth serijski adapter razred 1, bluetooth serijski adapter ttl, kabel bluetooth rs232, z1212ai, bluetooth rs232, cc2530 usb, bolutek rs232 vmesnik bluetooth.

Na zalogi

Opis

  • Uporaba: Računalnik
  • Napajalna Napetost: 1
  • Številka Modela: BT578 RS232 brezžični
  • Izguba Moči: 1
  • Obratovalna Temperatura: 1
  • Blagovna Znamka: CFsunbird
  • Vrsta: Logika ICs
  • stanje: Nova

S izdelka funkcija in značilnosti

Ta izdelek je glavna funkcija je, da nadomesti tradicionalne RS232 serijski komunikacijski kabel priključite na serijski vmesnik kabel v brezžično zaporedna vrata bluetooth povezavo, tako, da se zavedaš, brezžični serijske komunikacije.Ta izdelek se lahko preko DB9 vmesnik je priključen kateri koli standarda RS232 serijski vmesnik naprave, in lahko komunicira s podporo bluetooth SPP funkcija USB bluetooth adapter, prenosni računalnik, tablični RAČUNALNIK, mobilni telefon, DLANČNIKI in druge brezžične serijske komunikacijske opreme.Lahko se pogosto uporablja v elektronski industriji, v skladu z optično branje pištolo, serijska vrata tiskalnika, skupaj postaja, upravljavec omrežja usmerjevalnika stikala, varnostna oprema, medicinska oprema, ekvatorialna in tako na serijski vmesnik naprave.

Izdelek znotraj bluetooth komunikacijski protokol programske opreme, podporo bluetooth SPP (Serial Port Profile), ni treba na priloženem opreme podpira delo voznika, lahko mogoče uporabiti s standardnimi RS232 Serijski Vmesnik naprave.

Uporabniki morajo vedeti, komunikacije bluetooth tehnologijo in strokovno znanje, za uporabnika, ali serijski port komunikacije, in ni razlike s tradicionalnimi serijski kabel povezave, serijska komunikacija programske opreme, ki se uporabljajo na serijska vrata kabelsko povezavo ali serijska vrata komunikacijske kode, še vedno lahko še naprej uporabljate.

Ta izdelek je nadgradnja različico BT5701. Ena pralni lahko, lahko z moško glavo naprava, lahko povezavo žensko glavo napravami; se Lahko uporablja kot bluetooth iz stroja že, tudi se lahko uporablja kot bluetooth gostitelja.

Vgrajena litijeva baterija in polni krog, in se lahko uporablja v primerih, brez zunanjega napajanja.Bluetooth Class2 standard, odpreti prostor komunikacije razdalji 10 metrov.

Zagotavlja bogastvo NA ukaz, da zadovoljijo povpraševanje uporabnikov za lastno uporabo adapter baudna hitrost, stop biti, parnost Nastavitev, adapter bluetooth seznanjanje ime, master-slave vlogo, geslo spremembe, ampak tudi NA ukaz poizvedbe trenutno stanje delovanja vmesnika.

Zagotavlja moški in ženski vodja vodja preklopno stikalo.Če povezava je moški glava naprave, nato pa vklopite F; Če povezava je ženska glava naprave, nato pa vklopite M.

promet in uporaba

Uporaba BT578 namen je, da zamenjate originalne serijska vrata kabel, ampak kako zamenjati uporabnik pred nakupom izdelka mora imeti jasen načrt.Tukaj so več vrst tipičnih BT578 aplikacijo način.

BT578 iz stroja, preko DB9 serijska vrata na zaporedna vrata naprav bluetooth prenosni računalniki, USB adapter bluetooth, bluetooth, tablični računalnik ali mobilni telefon in druge naprave, glavni opreme ujemanje povezavo za uporabo.To je najpogostejša BT578 eden od načinov za uporabo.BT578 iz stroja lahko le počakajte, bluetooth napravo za iskanje, po ugotovitvi iz naprave, ko je glavni opreme, od glavne opreme ujemanje zahtev in vnos pravilne iz stroja na glavni opreme ujemanje geslo potrjevanje (seznanjanje BT578 tovarniško privzeto geslo je 0000), je seznanjanje zaključeno, bluetooth master naprave bluetooth virtualni serijski port številko, dodeljeno BT578, teči na glavni oprema serijska vrata komunikacijo le morali uporabiti virtualni serijski port, nastavitev, lahko z BT578, serijske komunikacije in povezave z BT578 serijska vrata na serijska vrata komunikacijske opreme.

BT578 iz pralni in BT578 gostiteljice se uporabljajo v paru.Najprej NA ukaz, nastavite BT578 gostiti, nato gostiteljice in iz stroja iz prvotnega serijski kabel je priključen oziroma dva serijska vrata, gostitelja se bo samodejno iskanje iz pralni in električne energije s popolno ujemanje povezave iz naprave.Ko je povezava uspešna, gostitelja in modra lučka na bliskavico, bliskavico v dvojno zeleno luč, je dolg.

BT578 gostiteljske povezave bluetooth iz opreme.Gostitelj po električni bo še naprej iskati naprave bluetooth okoli in poskusite, da se ujemajo, če je v okolici napravo bluetooth odziv BT578 ujemanje protipostavka zahtevo in uporabljate isto geslo, lahko ujemajo.

Glavni specifikacija parametrov

Izvedba standard: bluetooth SIG v2.0,

Protokola Bluetooth: Bluetooth serial port profile (SPP)

Komunikacije stopnja: 4800960 0192 00384 00576 00115 200 SBT

Direct sequence modulacija mode: 2.4 G frekvenčnih skokov (FHSS)

Komunikacijska razdalja: Class2 izdelki 10 metrov (odprti prostor)

Prenos moči: 3 DBM Class2 izdelki

Sprejeti občutljivost: Class2 izdelkov - 80 DBM

Velikost in teža: 78 x34x16mm 29 g (vključno z baterijo)

Izdelek pakiranje seznam

Vrsta BT578 bluetooth adapter na serijska vrata

USB napajanje polnjenje eno vrstico

A DB9 ženski ženski adapter

220 v - USB power adapter

paket

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Ocena: 0 out of 5 (0 votes)

Podaj mnenje

Ocena